Manuscriptbeoordeling / Schrijftraining voor bedrijven

Wilma Geldof heeft ruime ervaring met manuscriptbeoordelingen en het geven van schrijftrainingen. Wilma is schrijfdocent bij schrijfschool ScriptPlus te Amsterdam, bij Hart te Haarlem en online bij Editio. Ze is gecertificeerd docent Creatief schrijven.

Manuscriptbeoordeling (en redactie)

Is je manuscript goed genoeg om het aan een uitgever aan te bieden?

Wilma Geldof beoordeelt je manuscript, vertelt wat er goed aan is en hoe je het sterker kunt maken. Ze kijkt bijvoorbeeld naar de structuur en opbouw van het verhaal, de stijl en het taalgebruik, de personages en het perspectief, de plot en de uitwerking van het thema. Ze geeft concreet en onderbouwd commentaar zodat je je tekst kunt verbeteren.

Kosten

Het tarief voor een manuscriptbeoordeling bedraagt 8 euro per 1000 woorden en daarnaast 75 euro voor het verslag. Dit is exclusief 21 % btw. Bij teksten tot 10.000 woorden werkt Wilma op uurbasis (à 50 euro per uur ex btw).

Zakelijk schrijven

Wilma Geldof geeft schrijftrainingen op maat voor bedrijven: van eenmalige creatieve workshops tot meerdaagse ambachtelijke trainingen. In een creatieve workshop leert de werknemer vrijuit te schrijven zonder geblokkeerd te raken door techniek.  In een ambachtelijke training leert de werknemer ideeën en gedachten op begrijpelijke, soepele en aantrekkelijke manier op schrift te stellen. Doel is het schrijven van effectieve en heldere teksten die graag worden gelezen.

Wilma Geldof heeft ook ervaring met:

  • Korter of langer durende schrijfbegeleiding, waarbij een start- of voortgangsgesprek mogelijk is, mailcontact, theorie en het bespreken van de keuzes ten aanzien van het verhaal.
  • Enkel redactie van manuscripten of kortere teksten.

 

Wil je meer weten, wil je een manuscriptbeoordeling aanvragen of kosten en mogelijkheden van een zakelijke training bespreken? Neem dan contact op via het reactieformulier.

 

Bewaren