Recensies

Didi Klijnsma-de Boer © NBD/Biblion, 2009
De ware toedracht van het ongeluk blijft tot het einde toe spannend en de uitkomst verrassend. Vlot geschreven, realistisch en een beetje thrillerachtig meidenverhaal, waarin ook typische meidendingen zoals verliefd zijn en kleding aan de orde komen. Achterin een, naar de lezer toe geschreven, biografie van de schrijfster. Spannend en graag gelezen meidenboek.
Vanaf ca. 13 jaar.

Ineke van Nispen – Plantage Books and more
In de “Lifeserie” van uitgeverij Holland is weer een nieuwe titel van Wilma Geldof verschenen en ook deze keer heb ik weer van het verhaal genoten.
Wilma Geldof weet steeds de goede toon te treffen om je vanaf de eerste bladzijde in het verhaal te trekken zodat je het boek met moeite kan wegleggen.
Een spannend mooi maar ook ontroerend verhaal waarin de hoofdpersonen heel goed neergezet zijn. Wilma Geldof heeft de goede toon weten te treffen, je kunt je prima inleven en het boek met moeite wegleggen.

Boek en Jeugd Gids
Een spannend, herkenbaar en toegankelijk geschreven verhaal voor een brede groep lezers vanaf ca. 12 jaar over het thema jaloezie (dat vaak niet het mooiste in mensen bovenhaalt).

Boekverslag en samenvatting:
www.scholieren.com/boekverslag